عقاید نادرست در مورد طبیعی بودن عسل

در مورد طبیعی یا مصنوعی بودن عسل و طرز تشخیص آنها از یکدیگر عده ای عقیده دارند

عسل وقتی که متبلور ، کدر و ته نشین گردد تقلبی است و عسل سالم طبیعی همیشه صاف و شفاف باقی می ماند

و وقتی که عسل اری شده پس از مدتی کدر و ته نشین شد ، ناراحت شده و به نده اعتراض می کنند .

این هم از عقاید و نظریه های غلطی است که در کشور ما رایج است .

مصرف کننده ایرانی و به ویژه تهرانی ها عسل خوب ، خالص و طبیعی را عسلی می دانند

که رنگش کهربایی تیره یا همانند عقیق باشد ، سفت بوده و اصطلاحا کش بیایید ،

اگر 24 ساعت در یخچال گذاشته شود نزند ، اگر قاشقی از آن برداشته شود قطراتی که سرازیر می شود

به صورت باریکه ای ممتد باشد و قطع نشود .

عقاید نادرست در مورد طبیعی بودن عسل

عده ای هم تکنیک های خاصی را برای شناسایی توصیه می کنند

که پایه و اساس  آن معلوم نیست مانند کبریت گرفتن کنار عسل ، ریختن چند قطره روی رومه و . هیچ کدام از عقاید ،

نظریات و تصورات ارتباطی با عسل از نظر عسل شناسان و علم تغذیه به طور کلی مردود است .

لازم به ذکر است که تشخیص عسل طبیعی و مصنوعی به کمک انگشت ، قاشق و یا مزه و .

غیرممکن بوده و فقط به عهده آزمایشگاه می باشد .

ملاک انتخاب عسل خوب چیست ؟

عسل طبیعی

آقای دکتر اسفندیار رشیدزاده عسل شناس و زنبوردار نمونه کشورمان در این باره می نویسد :

برای مصرف کننده یک راه بیشتر برای تشخیص عسل وجود ندارد :

آن هم استفاده از ابزارهایی است که خداوند در اختیارش گذاشته است با چشمانش شکل ظاهری عسل را ارزیابی می کند ،

با بینی اش آن را بو می کند ، با زبانش آن را مزه مزه می نماید اگر مجموعه باب طبعش بود ،

اگر عسل به خصوص عطر و طعم گل ها را داشت این عسل ، عسل واقعی ( طبیعی ) است

و ارزش آن را دارد که بهای آن را در حد معقول بپردازد .


عسل جوان طبیعی ,عقاید ,مورد ,تشخیص ,نادرست ,مورد طبیعی ,عقاید نادرست ,طبیعی بودن ,مصرف کننده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

sbobet24h emmanuelyljablf2 netz لوازم خانگی لوله و اتصالات اسپرت اسکولار انتشارات دنیای اقتصاد حجت الاسلام مجتبی مظلومی مراغه ای آموزش گوشی موبایل Sina MonavariFar Official Web Site